Nimenhuuto marker
Kuusijärvi, 01260 Vantaa [kartta]

Kanoottipoolon SM-turnaus 2018 järjestetään osana SM-viikkotapahtumaa, joka kasaa useiden lajien SM-kilpailut samalle viikolle ja tällä kertaa Vantaalle. Vantaan Kuusijärven ulkoilualueella järjestetään saman viikonlopun aikana hengenpelastuksen, kanoottipoolon ja rantavesipallon SM-kilpailut. Kuusijärven lisäksi tapahtumia on viikonlopun aikana ja edeltävinä päivinä mm. Myyrmäen urheilupuistossa sekä tiedekeskus Heurekan luona.

Paikalle odotetaan runsasta yleisöä ja myös Yle osallistuu SM-viikkoon tekemällä eri lajien tapahtumista uutisointeja, sekä lähettämällä lajeista ja finaaleista koosteita ja suoria kilpailulähetyksiä.

Lisätietoja SM-viikosta tapahtuman internet-sivulta.
Paikka Kuusijärvi, Vantaa

SM-Sarjat

Yleinen (sekajoukkueet sallitaan)
Naiset
Miehet alle 18 vuotta (sekajoukkueet sallitaan)
Naiset alle 18 vuotta
Ylläolevat sarjat järjestetään ilmoittautumisten mukaan (ilmoittautumisia vähintään kolmesta eri seurasta. Turnauksessa sarjan toteutuminen edellyttää kolmea osallistuvaa joukkuetta). Tarvittaessa sarjoja yhdistetään. Yksittäiset pelaajat saavat pelata useassa joukkueessa, mutta eivät saman sarjan sisällä.
Kilpailumuoto päätetään ilmoittautumisen jälkeen
Säännöt Voimassa olevat yleiset ja tekniset säännöt
Ilmoittautuminen päättyy 29.6.2018.

Osallistumismaksu 150€, laskutetaan erikseen

Järjestäjä Suomen Melonta- ja soutuliitto sekä Merimelojat Ry

Yhteyshenkilö Aarne Miettinen koski_poolo@merimelojat.fi, 0445274936

Kenttä Ulkoturnaus, yksi kenttä

Osallistumisedellytykset pelaajille

Suomen Melonta- ja Soutuliiton kilpailulisenssi vuodelle 2018 (Lisenssit tulee olla maksettuna viimeistään 14 päivää ennen kilpailuja tai kilpailupaikalla on esitettävä maksutosite.)
Suomen Melonta- ja Soutuliiton jäsenseuran jäsenyys vuodelle 2018 ja sitoutuminen noudattamaan Suomen Antidopingtoimikunnan ja Kansainvälisen kanoottiliiton (ICF) dopingsääntöjä.
Aikataulu ja kilpailuohjelma ilmoitetaan myöhemmin, kuitenkin viimeistään1 vko ennen kilpailuja.

Majoitus on omatoiminen. Kilpailualue on Vantaan kaupungin puisto- ja virkistysaluetta. Telttailu ei ole sallittua.
Kuusijärven ulkoilualueen suihku- ja saunatilat ovat urheilijoiden käytössä tapahtuman aikana.

Kuusijärvellä toimii ravintola, josta on mahdollisuus ostaa kahvilatuotteita ja buffet-lounas.

Ilmoita joukkueen ulkopuolinen pelaaja

Antti L Heidi Sami K Jari Y Lauri Ilja Béla Satu
Teemu R Sampsa L Riku P
Eero Hanna Janne Antti Viljo Hannu P Juho P Tanja Jani M Zoltan

Kommentoi...

Sampsa ilmoittautui out

Osallistuminen vielä epävarmaa, mutta selviää lähempänä.

Béla ilmoittautui in

Osallistuminen vielä epävarmaa. Pyrin järjestää petävää henkilöstöä rannalle

Béla ilmoittautui in

Osallistuminen vielä epävarmaa. Pyrin järjestää pätävää henkilöstöä rannalle

Sampsa

Omalta osalta varmistui, että olen tosiaan tuona vkl:na mökkeilemässä, aiemmin sovitun mukaisesti. Veikkaan, että muutenkin porukasta löytyy "tuoreempia" pelaajia, kun nyt on 2vk:n sisään käytännössä 1kk:n työt. 😁 Hyvää turnausta kaikille, jotka paikalle pääsee! 😊

Kommentoi tapahtumaa: Kirjaudu jäsensivuille tai liity joukkueeseen.

Avoin ilmoittautuminen vieraileville pelaajille

Ilmoita joukkueen ulkopuolinen pelaaja