Lauri ilmoittautui out

Ehkä, koska aikarajoitus. Kotona oltava klo 16.

Sampsa ilmoittautui in

Tulossa, mikäli ei ole töitä tuolloin.

Sami

Muista palauttaa pääsyranneke uudelleen ladattavaksi kevättä varten. Jos olet haluamassa oman rannekkeen niin ilmoita siitäkin.
Remember to bring and leave your access bracelet (unless coming also at the last day of the year).
- Sami

Jari

Muistutus syksyn maksuista/Reminder of Autumn fees

Hei Kaikille. Hallitus pyytelee anteeksi, että ei ole muistuteltu syksyn hallimaksuista ym. Pyytäisimme kaikkia rannekkeen varanneita maksamaan syksyn hallimaksun 50 EUR vuoden loppuun mennessä. Ne jotka ovat olleet vain yksittäisiä kertoja voivat maksaa kertamaksuna 5 EUR/kerta.

Maksun Meloiloa ry:n tilile FI82 4600 0010 5490 59. Viestikenttään nimi ja maksun aihe.

Ne, jotka eivät ole maksaneet vuoden 2019 jäsenmaksua, toivoisin että myös sen maksaisitte. Jäsenmaksu 35 EUR tai puolen vuoden opiskelijajäsenmaksu 17 EUR (niille jotka ovat tulleet mukaan syksyllä). Jos ette muista, oletteko maksaneet, voitte pyytää Jarin tarkastamaan tilitiedoista.

The club board apologizes that we have not reminded you about the pool fees for the Autumn 2019 season. The bracelet fee is 50 EUR for the season. Please, remember also to pay the membership feel which is 35 EUR for the full year or 17 EUR student membership fee for a half year. The account number is above. Write your name and the reason for the payment in the information.

Ystävällisin Terveisin/ Friendly Greetings

Jari, Heidi, Sami